Aktuální menu
Prašád Zlín
Sobota 15. 3.
Polévka
Zeleninová
Rajská se smetanou
Hlavní jídlo
Dušené fazolové lusky na smetaně, vařené brambory
Kynutý jablkový závin s rozinkami
Pečené robi po provensálsku, basmati rýže
Bezlepkové:
Zeleninová
Rajská se smetanou
Dušené fazolové lusky na smetaně
Saláty
Ledový salát s olivami, listový salát
Pondělí 10. 3.
Polévka
Hlavní jídlo
Saláty
Dezerty
Úterý 11. 3.
Polévka
Hlavní jídlo
Saláty
Dezerty
Středa 12. 3.
Polévka
Hlavní jídlo
Saláty
Dezerty
Čtvrtek 13. 3.
Polévka
Hlavní jídlo
Saláty
Dezerty
Pátek 14. 3.
Polévka
Hlavní jídlo
Saláty
Dezerty
Sobota 15. 3.
Polévka
Hlavní jídlo
Saláty
Jídelníček na tento týden: 10. 3.-16. 3. 2025 (pdf)
Stáhnout PDF - černá varianta
Stáhnout PDF - bílá varianta
Jídelníček na příští týden: 17. 3.-22. 3. 2025 (pdf)
Stáhnout PDF - černá varianta
Stáhnout PDF - bílá varianta
Příjemné osvěžení plné vitamínů
které podléhají legislativnímu označování
dle směrnice 1169/11 EU
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makademie a výrobky z nich
a výrobky z něj
a výrobky z ní
a výrobky z nich
a koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg, vyjádřeno SO2
a výrobky z něj
v době od 11:00 do 13:00 hod.